Koncerter

Koncert for guitar og cello.

Augustenborg Slotskirke tirsdag d. 14. september kl. 19.30

Jakob Kullberg og Jakob Bangsø har med deres musikalske samarbejde på kort tid opnået anerkendelse for deres vedkommende og nyskabende programkoncepter, der demonstrerer deres virtuose instrumentalspil i såvel traditionelle, klassiske værker, som i nye værker skrevet specielt til duoen af fremtrædende komponister.
Som duo sætter de værker sammen på en overraskende måde, som inviterer lytteren til at lytte på en ny og mere nysgerrig måde. Programmet udfolder sig som en slags musikalsk mosaik i små forløb à 4-5 satser, som musikerne selv introducerer med vedkommende betragtninger og anekdoter. Således opstår en overraskende overgang mellem de forskellige værker, der skaber en medrivende og forunderlig lytteoplevelse. Værker af: Schubert, Hume, de Falla, Nick Martin, Per Nørgård, Eivind Buene.

TE DEUM LAUDAMUS

Orgelkoncert i forbindelse med Orgelfestival

for Sønderborg og omegn 2021.

Søndag d. 26. september kl. 16.00 i Augustenborg Slotskirke.

Julian Mallek, Sct. Marie, Sønderborg spiller værker af:
 F. Tunder, D. Buxtehude, J. S. Bach, C. Ph. E. Bach og Joh. Chr. H. Rinck

Korkoncert i Augustenborg Slotskirke

d. 24. oktober kl. 15.00.

Det unge semi professionelle kor har sine rødder i det nordtyske. Et mangeårigt musikalsk fællesskab i forskellige kor forbinder de unge sangere og deres leder, kirkemusiker Matthias Janz. I 2020 etablerede de ensemble doppel:punkt