KoncerterSæt kryds i kalenderen.

Søndag d. 19. juni kl. 16.00.
Koncert med den tyske A-cappella gruppe Quartonal.


Quartonal har rødder i det nordtyske og hører i dag til et af de mest eftertragtede og populære vokalensembler i Tyskland. De fire unge sangere begejstrer deres publikum med deres vidtspændende repertoire, deres sans for detaljen og ikke mindst deres humor. Ensemblet har en stor koncertvirksomhed i hele Tyskland, Europa og Asien. De deltager i konkurrencer og synger ved store festivaller. De er bl.a. regelmæssige gæster ved Schleswig- Holstein Musikfestival. Læs mere om dem og lyt til dem på deres hjemmeside og Youtube. www.quartonal.de


Søndag d. 14. august kl. 16.00.

.... med blokfløjtens Grand Dame, blokfløjtenisten Michala Petri og guitarist og 

lutspiller Lars Hannibal der her i 2022 kan fejre 30 års jubilæum.
Michala Petri er et fænomen i dansk musikliv. Som blokfløjtevirtuos har hun i snart et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur, siger P2-redaktør Esben Tange.

Med utrættelig energi har hun stillet sig i spidsen for en udvikling af instrumentets repertoire – fra musik inspireret af oprindelige musik i det fjerne østen til helt ny klassisk musik.

Programmet vil indeholde musik fra forskellige perioder med specielt fokus på folkemusikkens inspiration for den klassiske musik. Undervejs fortæller Michala Petri om musikken og guider igennem koncerten.Alle er velkomne, og der er fri entre.